Avskjed

Avskjed - Jane Mysen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
7,93 MB
FILNAVN
Avskjed.pdf
ISBN
6949969550855

BESKRIVELSE

Anna blir usikker og forvirret når Jørgen frir nok en gang på veien mot Lillehammer. Hun må innrømme for seg selv at hun bryr seg om ham, og at hun liker å ha ham rundt seg. Men hun er tater, og han er buro. Og hva med Kallefølget? Hva med Nikolai? Kan hun gi Jørgen sitt ja?Når de er fremme på Lillehammer, er det med tungt hjerte Anna tar farvel med Helena. I ett år har hun visst at øyeblikket måtte komme, likevel føler hun seg overrumplet av sorgen.

Oppsigelse kan skje grunnet behov for nedbemanning, dvs. uten at arbeidstaker kan klandres, men også fordi arbeidstaker kan klandres for noe. Oppsigelse og avskjed er to virkemidler en arbeidsgiver har for å kunne avslutte et arbeidsforhold med en eller flere ansatte.

Dokumentmalen for avskjed er laget av advokat Eivind Arntsen. Jeg har omfattende erfaring innen arbeidsrett, og arbeider daglig med saker om oppsigelse og avskjed.

RELATERTE BØKER