Vassdragshåndboka

Vassdragshåndboka Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,17 MB
FILNAVN
Vassdragshåndboka.pdf
ISBN
8271822149860

BESKRIVELSE

Veier, bebyggelse og annen infrastruktur blir hvert år skadet av flom og skred. Vassdragshåndboka er den eneste fagboka innenfor feltet som tar for seg utfordringer og tiltak med utgangspunkt i norske forhold. I bokas første del gis en grunnleggende innføring i hydrologi, flomberegninger, is i vassdrag, hydraulikk og erosjon, sedimenttransport og skred. Andre del tar for seg sikring mot flom, erosjon og vassdragsrelaterte skred, biotoptiltak og terskler og kulverter. Ny revidert utgave.

Det ble derfor valgt å bruke en mindre dimensjon heller enn å la være å modellere den. Veier, bebyggelse og annen infrastruktur blir hvert år skadet av flom og skred. Vassdragshåndboka er den eneste fagboka innenfor feltet som tar for seg utfordringer og tiltak med utgangspunkt i norske forhold.

,2010). Merk at dimensjoner for kulverten under traktorveg/sti avviker fra tilsend grunnlag, og dette er grunnet at en diameter på 800 mm var for stor i forhold til tilgjengelig plass i terrenget og kunne da ikke modelleres.

RELATERTE BØKER