Utroskap

Utroskap - Paulo Coelho | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paulo Coelho
DIMENSJON
5,32 MB
FILNAVN
Utroskap.pdf
ISBN
4049740348087

BESKRIVELSE

Utroskap handler ikke om spenning eller sex. Utroskap handler ikke om at kjærligheten har tatt slutt. Når du krysser grensen, er det kanskje fordi det er den eneste måten du kan finne igjen deg selv på. I alle andres øyne har Linda et perfekt liv: et lykkelig ekteskap, barn og karriere. Likevel føler hun en enorm apati. Alt forandrer seg da hun møter en vellykket politiker som var kjæresten hennes på gymnaset. Etter hvert som hun gjenoppdager lidenskapen som har manglet i livet hennes, må hun ta stilling til spørsmål som vil forandre henne for alltid. les utdrag fra boken

Om samspillet i parforholdet ikke fungerer godt, bidrar begge parter til det. Her har du et medansvar.

Å få tilgivelse for utroskap er slett ikke enkelt. Men mange som likevel får tilgivelse, mistolker signalene og tror ikke de er tilgitt likevel.

RELATERTE BØKER