Tornerose

Tornerose En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,45 MB
FILNAVN
Tornerose.pdf
ISBN
4250543350996

BESKRIVELSE

Fortellingen fra den klassiske Disney-filmen i en flott bok med fargerike illustrasjoner på hver eneste side, til glede for nye generasjoner. Under lille prinsesse Auroras dåp blir dørene slått opp av den onde feen Malefika. Rasende over å ikke ha blitt invitert forbanner hun dåpsbarnet: På sekstenårsdagen skal Aurora stikke seg på en tein og dø! Kan de de gode feene Flora, Fauna og Kvitrebekk klare å mildne trolldommen og redde den lille prinsessen? Her er fortellingen presentert i en utvidet utgave med mange morsomme detaljer og egner seg for litt større barn. Les høyt, og gjør fortellingen levende!

På sin 16. årsdag faller hun i en dyp søvn og blir liggende i 100 år inntil en prins vekker henne til live med et kyss. 08-06-2020 Eventyr: Tornerose - Grimm.

Så hyggelig at du har funnet veien inn hit! Her finner du masse inspirasjon til alt fra kakepynting til barnebursdager.På bloggen ligger det mye gratis print og oppskrifter, og feks trinn-for-trinn videoer i kakedekorering osv. Ja, og mange dessertbord! =).

RELATERTE BØKER