Toppturer rundt Bodø

Toppturer rundt Bodø - Torgeir Kjus | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torgeir Kjus
DIMENSJON
12,30 MB
FILNAVN
Toppturer rundt Bodø.pdf
ISBN
4989248979414

BESKRIVELSE

TOPPTURER RUNDT BODØ er en skifører til 89 fjell rundt Nordlands største by. Boka dekker områdene Reipå, Sandhornøya og Småtindan, Børvasstindane, Bodø og Valnesfjorden, Mistfjorden, Sjunkfjorden og Beiarn. Topptur på ski er 2000-tallets nye nasjonalsport og i hele Norge oppdager skientusiastene den unike kombinasjonen mellom turglede, naturopplevelse og lek på ski. Fjellområdene rundt Bodø har nok ikke fått den samme nasjonale og internasjonale oppmerksomheten som andre nordnorske kystfjell, men skimulighetene står ikke tilbake for nabobyene. TOPPTURER RUNDT BODØ er en unik veiviser for alle disse områdene. Alle turene erbeskrevet med ruteinntegninger på flyfotografier. For hvert område er det et oversiktskart (1:100.000), som viser alle toppene. Boka er rikt illustrert med over 100 turbilder i tillegg til flyfotografiene. Den inneholder i tillegg et eget kapittel om Bodøområdets toppturhistorie.

Årets  topper byr p ... TOPPTURER RUNDT BODØ er en unik veiviser for alle disse områdene. Alle turene er beskrevet med ruteinntegninger på flyfotografier.

Fjellområdene ... Legg skiferien nordover - Bodø er et flott utgangspunkt for fabelaktig skiterreng rett utenfor bygrensen. Her får du FINN Reises tips til skiferie og toppturer i Bodø. Fjellområdene rundt Bodø har nok ikke fått den samme nasjonale og internasjonale oppmerksomheten som andre nordnorske kystfjell, men skimulighetene står ikke tilbake for nabobyene.TOPPTURER RUNDT BODØ er en unik veiviser for alle disse områdene.

RELATERTE BØKER