Til bølgene

Til bølgene - Ida Løkås | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Løkås
DIMENSJON
8,3 MB
FILNAVN
Til bølgene.pdf
ISBN
7788584798964

BESKRIVELSE

Alt Zahl vil, er at ting skal fortsette som før. Men hvordan skal han klare å stå i ro, når alt rundt ham er i endring? Etter en ulykke i ungdommen har han levd et tilbaketrukket liv. Men da huset han bor i blir solgt, og øyas nye lege setter spørsmålstegn ved skaden hans, er han nødt til å finne en måte å gå videre i livet på. Ida Løkås (f. 1985) debuterte med den kritikerroste romanen Det fine som flyter forbi i 2012. I 2014 kom ungdomsromanen Pappa er et postkort som ble nominert til Østfoldungdommens kritikerpris. Løkås ble utnevnt til årets Stavangerkunstner 2015.

Handlingen følger geologen Kristian Eikjord (Kristoffer Joner) som havner midt i hasteevakueringen før en 80 meter høy flodbølge treffer land i bygden ... Det kan komme ny korona­bølge til høsten, advarer FHI Nye bølger av covid-19-epidemien kan komme samtidig med de årlige influensaepidemiene i oktober, advarer Folkehelseinstituttet (FHI) i en fersk rapport. Formen til en bølge som beveger seg til høyre langs x-aksen, er gitt ved bølgefunksjon f(u) hvor u = x - vt.Når denne funksjonen er en sinuskurve, sies bølgen å være harmonisk.Da er f(u) = A cos(k(x - vt)) hvor konstanten A kalles amplituden til den harmoniske bølgen og konstanten k er dens bølgetall.Betrakter man bølgen ved et gitt tidspunkt t 0, vil da utslaget variere som A cos(kx ... Bølgen & Moi snudde millionunderskudd til pluss. Restaurantkjeden forbedret resultatet i fjor, men styret er ikke helt fornøyd med utviklingen.

Postadresse: Larvik kulturhus Bølgen KF, Pb 2020, 3255 Larvik. ...

RELATERTE BØKER