Tidsmysteriet

Tidsmysteriet - Gareth P. Jones | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gareth P. Jones
DIMENSJON
8,76 MB
FILNAVN
Tidsmysteriet.pdf
ISBN
1452486758983

BESKRIVELSE

Eddie Dane er overbevist om at han bor i verdens kjedeligste småby, hvor det føles som om tiden står stille. Men det viser seg snart at han ikke kunne tatt mer feil. En dag dukker Scarlett White opp på skolebussen, og alt forandrer seg. Hvorfor stiller hun Eddie så mange rare spørsmål? Hvorfor bryter hun seg inn i huset til læreren deres? Og hvem er egentlig den gale professor Maguire? Enda merkeligere blir det da Eddie plutselig forstår at han er med på den samme bussturen om og om igjen ...! Bli med på et nytt og spennende eventyr av Gareth P. Jones, forfatteren av de populære bøkene «Arvingene» og «Familieforbannelsen».Alder: 9-12 år

Men det viser seg snart at han ikke kunne tatt mer feil. En dag dukker Scarlett White opp på skolebussen, og alt forandrer seg. Pris: 215,-.

Kjøp boken Tidsmysteriet av Gareth P. Jones (ISBN 9788282381680) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER