Skriveverk

Skriveverk - Nils Søvik | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Søvik
DIMENSJON
8,17 MB
FILNAVN
Skriveverk.pdf
ISBN
2384357830555

BESKRIVELSE

I Skriveverk Lærerveiledning får læreren god hjelp til arbeidet med den enkelte bokstav og til skriftforming generelt. Her er tips til skriveredskap, skrivegymnastikk; hånd- og fingerøvinger, arbeids- og skrivestilling og til border som kan hjelp på skrivemotorikken. Hver side fra elevbøkene blir kommentert med hensyn til hvordan en skal arbeide, ting å tenke spesielt på osv. Kopieringsoriginalene bakerst gir et ekstra tilfang av oppgaver til de elevene som har problemer med å mestre enkelte bokstavformer eller arbeider raskere enn de andre.

Boka inneholder også oppgaver for friskriving. Ulike små oppgaver krydrer skrivetreningen. Kjøp Skriveverk 5B Stavskrift fra Bokklubber I Skriveverk 5 får elevene øve tekster og vers etter modell.

Elevene får også oppgaver der de skal lage monogrammer, etiketter og skilt. Kjøp Skriveverk 4A Løkkeskrift fra Bokklubber I Skriveverk 4 får elevene øve korte tekster og vers etter modell. Boka inneholder også oppgaver for friskriving.

RELATERTE BØKER