Omelette norvégienne; reiser i Norge

Omelette norvégienne; reiser i Norge - Suzanne Brøgger | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Suzanne Brøgger
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Omelette norvégienne; reiser i Norge.pdf
ISBN
7627811583592

BESKRIVELSE

«Den norske gren fra mitt nordiske tre var falt av. Så jeg måtte bryte opp fra det danske bondeland og ta avsted for at sette den på igjen - eller finne en ny.»Hvordan ser Norge ut utenfra? Den danske forfatteren Suzanne Brogger reiste til Norge i et forsøk på å undersøke hvem vi nordmenn er. I møte med norske kunstnere, forfattere og samfunnsdebattanter diskuterer hun flyktningproblematikk, virkelighetslitteratur, Hamsun, generasjon prestasjon, oljekrisen, 22. juli, Syria-farere og tv-serien Skam - og skriver gnistrende om de forhold og fenomener som preger vår tid og verden generelt."Omelette norvégienne" er Suzanne Brøgger på sitt beste - leken og overraskende, alltid med et skarpt blikk for det politiske og en kjærlighet for det dypt menneskelige.«Brøgger på det beste er en svir å lese. «Omelette norvégienne» er sympatisk - overraskende, søkende og lekende.» Guri Hjeltnes, VG"I likhet med en omelette norvegienne bør ikke boka slukes i sin helhet, men nytes en bit av gangen. En god bok å lese, ikke bare om Norge, men om livet, verden og kunsten som sådan."Fredrik Wandrup, Dabladet"

Forfatteren kombinerer egne refleksjoner med reiserapporter, epistler og intervjuer. Hun dyrker en slentrende, assosiativ stil og har ingen overordnet hypotese om Norge eller det norske. «Omelette norvégienne» er sympatisk - overraskende, søkende og lekende.» Guri Hjeltnes, VG I likhet med en omelette norvegienne bør ikke boka slukes i sin helhet, men nytes en bit av gangen.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Hun reiser rundt i landet for å få kulturen under huden, og møter forfattere, filosofer, kunstnere, journalister, taxisjåfører, Hells Angels… Hvem er nå disse fjellapene i nord, som ramlet over oljen ved et lykketreff og nå går en usikker tid i vente? Hennes undersøkelser har resultert i boken Omelette Norvegienne. «Den norske gren fra mitt nordiske tre var falt av.

RELATERTE BØKER