Nådeløs skjebne

Nådeløs skjebne - Jorunn Johansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
8,97 MB
FILNAVN
Nådeløs skjebne.pdf
ISBN
5793783153094

BESKRIVELSE

Sigmund har gitt Amalie en uke på å forlate Tangen gård. Han har papirer som beviser at han er den rettmessige arvingen til gården. Amalie og Mitti flytter til torpet. Men Mitti har forandret seg, og når det virker som at han ikke har tid til Amalie lenger, begynner hun å lengte tilbake til sitt gamle liv. Da Brage dukker opp og inviterer henne på en flott middag, klarer hun ikke å motstå fristelsen. Mitti langet over gulvet og trakk henne opp fra stolen. Han var rasende, og øynene var svarte. «Hva gjør du her?» brølte han og satte blikket i hennes. Amalie ble valen i kroppen. Slik hadde hun aldri sett ham før. «Slipp meg, Mitti,» ropte hun mens hjertet dundret bak kjolestoffet. Han slapp armen hennes brått og satte blikket i Brage. «Du holder deg borte fra Amalie. Hun er min, og du får henne aldri!»

E-bok, Bokmål. 101,-NÅ 88,-Kjøp på Ebok.no Vokterens skjebne Joseph Delaney.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202325312 Kjøp Nådeløs skjebne fra Cappelendamm Sigmund har gitt Amalie en uke på å forlate Tangen gård. Han har papirer som beviser at han er den rettmessige arvingen til gården.

RELATERTE BØKER