Multi 5b, 2. utgave

Multi 5b, 2. utgave - Bjørnar Alseth, Gunnar Nordberg, Mona Røsseland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Alseth, Gunnar Nordberg, Mona Røsseland
DIMENSJON
7,77 MB
FILNAVN
Multi 5b, 2. utgave.pdf
ISBN
4000817702504

BESKRIVELSE

Multi 5 Parallellbok følger Multi 5 Grunnbok side for side. Det matematiske lærestoffet er tydeligere visualisert og grundigere forklart. I tillegg er noen av oppgavene endret eller fjernet. Parallellboka legger til rette for at elevene kan oppleve gleden ved å mestre og å nå målene sine i fellesskap med elever som bruker grunnboka.Multi vektlegger:Varierte aktiviteter gjennom praktisk, utforskende og kreativt arbeidTilpasset opplæring innenfor læringsfellesskapTydelig fokus på kompetansemål i tråd med læreplanenEn best mulig faglig progresjon kapittel for kapittel og år for årBred og grundig elevvurdering som følges opp i undervisningenMulti i hovedtrekk:Knytter sammen teori og aktiviteterHolder fokus; hvert tema behandles grundig og over en lengre periodeHar korte og lettleste teksterTilpasser opplæringen til elever på ulikt faglig nivåHar en konkret og brukervennlig Lærerens bokGir en presisering av målene i læreplanen til hvert kapittelMulti hovedkomponenter per trinn:Grunnbok A og BLærerens bok A og BOppgavebokKopiperm 5-7

utgaveStyrking av de grunnleggende ferdigheteneTydelig hjelp til hvordan svar på oppgaver føresMer hjelp til å løse tekstoppgaver, blant annet ved bruk av ... Multi 5A, 2.utgave, Parallellbok, Smartbok Multi Smartbok er en digital versjon av læreboka. Elevene kan markere i teksten, søke, lage bokmerker og legge inn egne notater. 2.

d = 5 3. 1 ... Smartbok er den digitale utgaven av Gyldendals kjente lærebøker.

RELATERTE BØKER