Mokka

Mokka - Tatiana de Rosnay | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tatiana de Rosnay
DIMENSJON
7,73 MB
FILNAVN
Mokka.pdf
ISBN
1266858579941

BESKRIVELSE

Mokka er en historie om morskjærlighet, løgner og livets skrøpelighet. Med varme og innlevelse beskriver Tatiana de Rosnay svakhetene i menneskelige relasjoner i en verden av håp og ønsker.Justine lever et stille og rolig liv med sin familie i Paris inntil en dag tilværelsen snus på hodet. Sønnen Malcolm på 13 blir overkjørt og havner i koma. Føreren av bilen fortsetter i høy fart, og øyenvitnene rekker ikke å notere hele bilnummeret. Tiden som følger er preget av sorg, sjokk, frykt og sinne mot sjåføren som stakk av og mot politiet som ikke prioriterer saken. Mot ektemannens vilje bestemmer Justine seg for å ta opp jakten på sjåføren. Ved hjelp av tips fra en politimann kommer Justine på sporet av eieren av den mokkafargede mercedesen. Hun konfronterer vedkommende med det som har skjedd og oppdager den smertefulle sannheten bak Malcolms ulykke.

Er så fornøyd med bilen at jeg prøver å få tak i siste modell med lav km siden min nå straks har pas Mokka 9048. Fargeprøvene er å betrakte som veiledende.

Kjørekomforten virker også å ha blitt et hakk bedre og det er lite hjulstøy i bilen. Find Vauxhall Mokka used cars for sale on Auto Trader, today. With the largest range of second hand Vauxhall Mokka cars across the UK, find the right car for you. Definition from Wiktionary, the free dictionary.

RELATERTE BØKER