Mokka

Mokka - Tatiana de Rosnay | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tatiana de Rosnay
DIMENSJON
7,51 MB
FILNAVN
Mokka.pdf
ISBN
1233428544120

BESKRIVELSE

Mokka er en historie om morskjærlighet, løgner og livets skrøpelighet. Med varme og innlevelse beskriver Tatiana de Rosnay svakhetene i menneskelige relasjoner i en verden av håp og ønsker.Justine lever et stille og rolig liv med sin familie i Paris inntil en dag tilværelsen snus på hodet. Sønnen Malcolm på 13 blir overkjørt og havner i koma. Føreren av bilen fortsetter i høy fart, og øyenvitnene rekker ikke å notere hele bilnummeret. Tiden som følger er preget av sorg, sjokk, frykt og sinne mot sjåføren som stakk av og mot politiet som ikke prioriterer saken. Mot ektemannens vilje bestemmer Justine seg for å ta opp jakten på sjåføren. Ved hjelp av tips fra en politimann kommer Justine på sporet av eieren av den mokkafargede mercedesen. Hun konfronterer vedkommende med det som har skjedd og oppdager den smertefulle sannheten bak Malcolms ulykke.

Les også: Nå tilkaller Opel ambulansen automatisk. Det er en stund siden vi kjørte forrige Mokka, men vår første innskytelse er at vi sitter bedre i den nye.

... Mokka, motion kinetic and kinematic analyzer, powered by BTK, the open-source Biomechanical ToolKit Du finner 178 Opel Mokka til salgs på FINN Bil. Søk blant alle bilmerker og modeller i hele Norge! Mokka er kjend for den store kaffimarknaden som var her frå 1400-talet til tidleg på 1700-talet.

RELATERTE BØKER