Måle- og reguleringsteknikk

Måle- og reguleringsteknikk - Nils Andreas Rolfsnes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Andreas Rolfsnes
DIMENSJON
10,64 MB
FILNAVN
Måle- og reguleringsteknikk.pdf
ISBN
8510033506191

BESKRIVELSE

Ny bok for VK2 elektrikerfaget. De fleste skip har i dag E0-anlegg som inneholder utstyr for overvåking (måling, alarm, sikring), fjernstyring og regulering av alle viktige funksjoner for sikker drift av skipet. Skipsautomasjon omfatter både elektronikk, styringsteknikk (pneumatiskk og hydraulikk), måle- og reguleringsteknikk og i dag også en betydelig del datateknikk, i for eksempel mikroprosessorbaserte instrumenter og overvåkingssystmer. Boka er del i tre deler med en del for hvert mål i modulene: Del 1 omfatter måleteknikk Del 2 omfatter reguleringsteknikk Del 3 omfatter alarm- og sikringssystemer De fleste kapitlene avsluttes med eksempler og øvingsoppgaver.

Dag 1: Måleteknikk og målesignaler. Måleenheter; SI systemet; Nøyaktighet, kalibrering; Overføring av ... Denne læreboka i måle- og reguleringsteknikk er beregnet for bruk i prosessfaget i videregående skole.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Måle- og reguleringsteknikk.

RELATERTE BØKER