Lønns metode

Lønns metode - Øystein Lønn | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Lønn
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Lønns metode.pdf
ISBN
1662430565575

BESKRIVELSE

I april fyller Øystein Lønn 80 år. I den anledning har Kjartan Fløgstad og Irene Engelstad foretatt et utvalg av hans noveller som utgis i denne spesialutgaven. «'Hva skal vi gjøre i dag?' Øystein Lønn har gitt dette helt alminnelige spørsmålet flere betydninger. Det har et eksistensielt alvor, det er hverdagslig og angår dagen i dag. Og det peker mot å skulle foreta seg noe, handle. Det dreier seg dessuten om et vi - et fellesskap. Så mye selvfølgelighet og mot som ligger i dette spørsmålet, gjør at det angår oss alle.» Øystein Lønns forfatterskap begynte med en novelledebut i tidsskriftet Vinduet i 1966. Siden har forfatteren vekslet mellom å skrive romaner og noveller. I løpet av en periode på 40 år er det blitt fem novellesamlinger med totalt 41 noveller. Irene Engelstad og Kjartan Fløgstad har valgt ut 18 noveller, ut fra et subjektivt skjønn.

Resultatet er samtidsteater som trekker i mange ... Vår pris 149,-. I april fyller Øystein Lønn 80 år.

Artikkelen drøfter hvilken betydning tidligere arbeidsgivers tariffavtale kan ha for endringsadgangen i ... For mange kommer den store omleggingen i regnskapsrutinene den dagen de ansetter noen. Regelverket i forbindelse med ansettelser og utbetaling av lønn er omfattende.

RELATERTE BØKER