Labyrintdetektiven Anton; Jakten på den stjålne labyrintsteinen

Labyrintdetektiven Anton; Jakten på den stjålne labyrintsteinen - Chihiro Maruyama | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Chihiro Maruyama
DIMENSJON
4,91 MB
FILNAVN
Labyrintdetektiven Anton; Jakten på den stjålne labyrintsteinen.pdf
ISBN
7115957711499

BESKRIVELSE

Den mystiske tyven Mister X har stjålet Labyrintsteinen som gjør verden om til labyrinter! Bare labyrintdetektiven Anton og hans assistent Olivia kan klare å finne veien gjennom forvirringen - men da trenger de din hjelp. Kan du finne fram i mylderet og samtidig løse alle oppgavene underveis og stoppe Mister X før det er for sent? Bli med på en reise i en vidunderlig verden av labyrinter, gjennom storbyen, over tretoppene, ned i undergrunnen, inn i spøkelseshuset og mye, mye mer. I denne fantastisk illustrerte vrimmelboken må du hjelpe Anton og Olivia å finne veien fra side til side gjennom utrolige labyrinter, men også finne skjulte ledetråder og meldinger og hjelpe forvirrede folk underveis. De aller beste barnebøkene får fram barnet i deg uansett alder. Jakten på den stjålne Labyrintsteinen er utgitt i over 30 land og elsket av både foreldre og barn verden over. De detaljerte illustrasjonene og varierte oppgavene utgjør en barnebok så oppslukende at selv iPad-en får ligge i fred! IC4DESIGN er et japansk illustratørkollektiv grunnlagt av Hirofumi Kamigaki, som er ansett blant verdens fremste illustratører. Jakten på den stjålne Labyrintsteinen er deres første barnebok på norsk.

Kodetropp O ... Trio - Jakten på Olavsskrinet 43.

Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Alle artikler i NEL og på NHI.no er skrevet uavhengig av eksterne kommersielle interesser. Sista natten med gänget (1973) · Stjärnornas krig (1977) · Festen är över (1979) · Rymdimperiet slår tillbaka (1980) · Jakten på den försvunna skatten (1981) · Jedins återkomst (1983) · Drömmarnas land (1983) · Indiana Jones och de fördömdas tempel (1984) · Det dubbla sveket (1985) · Mishima: A Life in Four Chapters (1985) · Ingen plockar Howard (1986) · Labyrinth (1986 ... I Daidalos sin undersjøiske Labyrint venter spennende oppgaver, skumle robotskapninger og slim. Storverk om regjeringskontorene i London og i det okkuperte Norge.

RELATERTE BØKER