Labyrintdetektiven Anton; Jakten på den stjålne labyrintsteinen

Labyrintdetektiven Anton; Jakten på den stjålne labyrintsteinen - Chihiro Maruyama | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Chihiro Maruyama
DIMENSJON
12,48 MB
FILNAVN
Labyrintdetektiven Anton; Jakten på den stjålne labyrintsteinen.pdf
ISBN
9902003249848

BESKRIVELSE

Den mystiske tyven Mister X har stjålet Labyrintsteinen som gjør verden om til labyrinter! Bare labyrintdetektiven Anton og hans assistent Olivia kan klare å finne veien gjennom forvirringen - men da trenger de din hjelp. Kan du finne fram i mylderet og samtidig løse alle oppgavene underveis og stoppe Mister X før det er for sent? Bli med på en reise i en vidunderlig verden av labyrinter, gjennom storbyen, over tretoppene, ned i undergrunnen, inn i spøkelseshuset og mye, mye mer. I denne fantastisk illustrerte vrimmelboken må du hjelpe Anton og Olivia å finne veien fra side til side gjennom utrolige labyrinter, men også finne skjulte ledetråder og meldinger og hjelpe forvirrede folk underveis. De aller beste barnebøkene får fram barnet i deg uansett alder. Jakten på den stjålne Labyrintsteinen er utgitt i over 30 land og elsket av både foreldre og barn verden over. De detaljerte illustrasjonene og varierte oppgavene utgjør en barnebok så oppslukende at selv iPad-en får ligge i fred! IC4DESIGN er et japansk illustratørkollektiv grunnlagt av Hirofumi Kamigaki, som er ansett blant verdens fremste illustratører. Jakten på den stjålne Labyrintsteinen er deres første barnebok på norsk.

Varenummer: 1032755 / Produktnr.: 9788292941126 9788292941126 ... Vi søker etter lag på tre barn som tør å konkurrere i Daidalos sin skumle labyrintverden med vanskelige oppgaver, slim og ekle robotskapninger. For å søke om å være med må du gå i enten 2.

Kan du finne fram i mylderet og samtidig løse alle oppgavene underveis og s... Bare labyrintdetektiven Anton og hans assistent Olivia kan klare å finne veien gjennom forvirringen - men da trenger de din hjelp. ...

RELATERTE BØKER