Kiranmala og slangens hemmelighet

Kiranmala og slangens hemmelighet - Sayantani DasGupta | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sayantani DasGupta
DIMENSJON
7,48 MB
FILNAVN
Kiranmala og slangens hemmelighet.pdf
ISBN
4218220542578

BESKRIVELSE

Møt Kiranmala, en ekte helt (hun bare vet det ikke ennå). 12-årsdagen til Kiranmala blir ikke helt som planlagt ... Plutselig forsvinner foreldrene på mystisk vis, og slimete demoner jager henne gjennom huset. Ting blir ikke enklere av at to innmari kjekke prinser ringer på, og påstår at de har kommet for å redde henne. Brått blir Kiranmala tatt med til en verden full av magi, hester med vinger, levende kart ... og en irriterende snakkende fugl. Hun må løse gåter, kjempe mot demoner - og ikke minst finne foreldrene sine.

Tolvårsdagen min var en helt utrolig ... Møt Kiranmala, en ekte helt (hun bare vet det ikke ennå). 12-årsdagen til Kiranmala blir ikke helt som planlagt ...

etasje Barn og ungdom: 3 av 5 ledig Plassering: Fantasy (hylleplass: DAS) Utlånt på avdeling Bestille (hele) serien Kiranmala? Bestill flere av samme ... Kjøp Kiranmala og slangens hemmelighet fra CMS Møt Kiranmala, en ekte helt (hun bare vet det ikke ennå). 12-årsdagen til Kiranmala blir ikke helt som planlagt … Plutselig forsvinner foreldrene på mystisk vis, og slimete demoner jager henne gjennom huset. Kiranmala og.

RELATERTE BØKER