Jeg har sett verden begynne

Jeg har sett verden begynne - Carsten Jensen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carsten Jensen
DIMENSJON
12,85 MB
FILNAVN
Jeg har sett verden begynne.pdf
ISBN
6245759689974

BESKRIVELSE

Forfatteren reiser fra Danmark en råkald januardag gjennom land som har vært skueplass for krig, folkemord og katastrofer. Men det er ikke bare ondskapen han er på sporet av, det er også godheten. Han møter kosakker i det sydlige Russland, Kinas studentopprørere, ofrene for folkemordet i Kambodsja, Vietnams handlekraftige kvinner og unge millionærer i Hong Kong. Med kart.

Jeg har sett verden begynne Forfatter: Carsten Jensen Lån som lydbok. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2000 Lengde: 19 t Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Ole-Thore Hasseldal.

La deg rive med! Første gang jeg gikk gjennom Stovner senter, ... Jeg har bekymret meg for elever som hevder at alt er haram. Jeg har en oppfordring til disse fedrene: ...

RELATERTE BØKER