Inn i livet 7

Inn i livet 7 - Dagrun Astrid Aarø Engen, Eli-Anne Vongraven Eriksen, Ragnhild Iversen, Even Næss, Maria Therkelsen, Merete Thomassen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dagrun Astrid Aarø Engen, Eli-Anne Vongraven Eriksen, Ragnhild Iversen, Even Næss, Maria Therkelsen, Merete Thomassen
DIMENSJON
3,24 MB
FILNAVN
Inn i livet 7.pdf
ISBN
9531133026583

BESKRIVELSE

Inn i livet er et læreverk for RLE-faget 1-7 trinn. RLE-fageter stort og omfattende, men Inn i livet gir faget struktur og oversikt. Ved å gå frå det nære til det fjerne vil elevene møte kunnskapsstoffet med deres egen hverdag som utgangspunkt. Gjennom tekster og oppgaver gir vi elevene et tematisk og sammenlignende perspektiv på religioner, livssyn og etikk. Inn i livet er utarbeidet etter læreplanen fra 2008. Ressursboka er oversiktlig og lett å bruke. Boka inneholder faksimiler av alle oppslagene i elevboka. Her finner en forklaringer, konkrete læringsmål og bakgrunnsmateriale til de enkelte oppslagene og oppgavene i elevboka. Oppgavene i ressursboka har ulik vanskelighetsgrad, og en finner oppgaver tilpasset hver enkelt elev og lokale forhold. I tillegg har ressursboka mange kopioriginaler tilpasset ulike læringsstiler. Ressursboka inneholder fortellinger og høytlesingstekster til alle emnene i elevboka. Fortellingene er språklig og innholdsmessig tilpasset aldersgruppa, og en finner forslag til undervisningsopplegg og oppgaver knyttet til tekstene.Ressursboka har også forslag til årsplan og vurderingsskjema for høst- og vårhalvåret.

Dokumentarserien tar utgangspunkt i et stort sykehus på Østlandet. Her følger vi historiene til pasienter, flettet sammen med historiene til legene og andre ansatte ... Info.

trinn. RLE-faget er stort og omfattande, men Inn i livet gir faget struktur og oversikt.

RELATERTE BØKER