Helse- og omsorgsrett

Helse- og omsorgsrett - Anne Kjersti Befring | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Kjersti Befring
DIMENSJON
10,36 MB
FILNAVN
Helse- og omsorgsrett.pdf
ISBN
4348974396666

BESKRIVELSE

Boken gir en samlet oversikt over de viktigste lovene innen helse- og omsorgsretten, og en inngående presentasjon av det nye lovverket. Spesielt belyser den konsekvenser som de siste årenes helsereformer har medført. Blant annet er flere yrkesgrupper definert som helsepersonell, ansvarsfordeling er endret, tverrprofesjonelt arbeid og samhandling er i større grad vektlagt og dokumentasjon digitalisert. Boken gir også en innføring i rettskilder, juridisk metode, rettsanvendelse og hvordan yrkesutøvelsen innen helse- og omsorgstjenestene er regulert. Den behandler de grunnleggende rettighetene og pliktene som pasienter og pårørende, helsepersonell og ledere har. Den gjør også rede for etikken som grunnlag for lovene og forklarer sammenhengen mellom jus og etikk. Noen sentrale spørsmål som blir tydeliggjort i boken er: Hva er helse- og omsorgsrett? Hvordan innvirker lovverket på profesjonsutøvelsen? Hvilke rettigheter og plikter har helse- og omsorgspersonell, pasienter og pårørende? Hvordan påvirker nye arbeidsformer, ny kompetanse og teknologi profesjonsetikken og lovgivningen?Boken er skrevet for studenter innen helse- og omsorgsfagene. Den er også nyttig for helsepersonell, ledere og alle som arbeider innen helse- og omsorgssektoren.

Specs: Pocket, Anne Kjersti Befring, Bokmål,... Helsepolitikk og ledelse: styringssystemet for staten, velferdsstaten og helsetjenesten (Cappelen Damm Akademisk, 2015) Sentrale helserettslige emner (sammen med Morten Kjelland, Aslak Syse, Lars Duvaland, Bente Ohnstad og Henriette Sinding Aasen) (Gyldendal Akademisk, 2015) Helse- og omsorgsrett (Cappelen Damm Akademisk, 2017) Helse- og omsorgsrett Befring, Anne Kjersti. E-bok / 2019 / Bokmål 299,-Dette er en e-bok som kan lastes ned.

Anne Kjersti Befring. Boken gir en samlet oversikt over de viktigste lovene innen helse- og omsorgsretten, og en inngående presentasjon av det nye lovverket.

RELATERTE BØKER