Good to great; hvorfor noen virksomheter blir fremragende og andre ikke

Good to great; hvorfor noen virksomheter blir fremragende og andre ikke - Jim Collins | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jim Collins
DIMENSJON
11,84 MB
FILNAVN
Good to great; hvorfor noen virksomheter blir fremragende og andre ikke.pdf
ISBN
7157844779354

BESKRIVELSE

«Denne velskrevne boken, basert på et omhyggelig forskningsarbeid, motbeviser de fleste moderne forestillinger om lederskap-fra dyrkingen av den overmenneskelige toppsjefen via IT-kulturen til oppkjøps- og fusjonshungeren. Boken kan ikke heve middelmådighet til kompetanse, men den burde kunne heve kompetanse til suveren dyktighet.» Peter F. Drucker Boken som utkom på det amerikanske markedet i 2001 er blitt en klassiker i ledelsesfaget og en bestselger gjennom mange år. Norsk utgave med forord er skrevet av av Erik Jacobsen.

hvorfor noen virksomheter blir fremragende og andre ikke Kategori: Næringsvirksomhet og ledelse. JIM COLLINS er forfatter eller medforfatter av 6 bøker som til sammen har solgt i over 10 millioner eksemplarer. Dette inkluderer bestselgerne Good to Great og Built to Last.

En forskningsbasert fagbok om kommunikasjon i sykepleie og andre helsefag.Personorientert kommunikasjon innebærer å lytte aktivt og forstå hva den andre personlig opplever som viktigst for egen del. Det kan være noe ganske annet enn man forestiller seg.Forfatterne tar utgan Forlagets omtale: Ti år etter den verdensomspennende bestselgeren "Good to Great" er Jim Collins tilbake med en ny banebrytende studie.

RELATERTE BØKER