Good to great; hvorfor noen virksomheter blir fremragende og andre ikke

Good to great; hvorfor noen virksomheter blir fremragende og andre ikke - Jim Collins | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jim Collins
DIMENSJON
6,51 MB
FILNAVN
Good to great; hvorfor noen virksomheter blir fremragende og andre ikke.pdf
ISBN
8624002742466

BESKRIVELSE

«Denne velskrevne boken, basert på et omhyggelig forskningsarbeid, motbeviser de fleste moderne forestillinger om lederskap-fra dyrkingen av den overmenneskelige toppsjefen via IT-kulturen til oppkjøps- og fusjonshungeren. Boken kan ikke heve middelmådighet til kompetanse, men den burde kunne heve kompetanse til suveren dyktighet.» Peter F. Drucker Boken som utkom på det amerikanske markedet i 2001 er blitt en klassiker i ledelsesfaget og en bestselger gjennom mange år. Norsk utgave med forord er skrevet av av Erik Jacobsen.

På tross av at de utvalgte virksomhetene, kategorisert som good to great-virksomheter (GtG) er virkelig store selskaper, blir ikke virksomhetsstørrelse i lagt noe spesiell betydning i Collins' svinghjulkonsept. "Kommunikasjon i relasjoner - samhandling, konfliktløsning, etikk" av Hilde Eide - Se omtaler, sitater og terningkast. En forskningsbasert fagbok om kommunikasjon i sykepleie og andre helsefag.Personorientert kommunikasjon innebærer å lytte aktivt og forstå hva den andre personlig opplever som viktigst for egen del.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788215001944 Vår pris 429,-(portofritt). hvorfor noen virksomheter blir fremragende og andre ikke Kategori: Næringsvirksomhet og ledelse. JIM COLLINS er forfatter eller medforfatter av 6 bøker som til sammen har solgt i over 10 millioner eksemplarer.

RELATERTE BØKER