Frisk fra schizofreni?; nytt håp for varig tilfriskning fra schizofreni og psykisk sykdom med vitaminer og mineraler

Frisk fra schizofreni?; nytt håp for varig tilfriskning fra schizofreni og psykisk sykdom med vitaminer og mineraler - Abram Hoffer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Abram Hoffer
DIMENSJON
11,85 MB
FILNAVN
Frisk fra schizofreni?; nytt håp for varig tilfriskning fra schizofreni og psykisk sykdom med vitaminer og mineraler.pdf
ISBN
5890900165173

BESKRIVELSE

Må psykisk syke ta til takke med farmasøytiske legemidler for resten av livet? Disse legemidler har nesten uten unntak svært alvorlige bivirkninger, og bidrar sjeldent til å gjøre pasienten friskere over tid. Det finnes imidlertid kraftfulle medisiner i vitaminer og mineraler i optimale doser. Lege Abram Hoffer viser i denne viktige boken hvordan det kan gjøres, og får støtte fra flere norske psykiatere. Forfatteren var en pioner innenfor helhetlig medisin, og i denne boken gir han håp til alle dem som berøres av psykisk sykdom: enten du er pasient, familie, venn eller jobber i helsevesenet. Nesten 350 000 nordmenn går på antidepressiva, medisiner med sterke bivirkninger og enorme kostnader.Tenk om vi kunne være føre var? Det er mulig med optimale tilskudd av vitaminer og mineraler. Boken forteller deg hvordan du kan bruke både vitamin C og vitamin B3 for å forebygge hallusinasjoner, vrangforestillinger, paranoia og radikalt forbedre helsetilstanden til psykisk syke. Dette er boken som gir et alternativ til tunge legemidler.

Nytt fra Helsedirektoratet Fra vitenskapen Nytt om legemidler Vestibulær rehabilitering. Psykisk helse.

Det finnes imidlertid kraftfulle medisiner i vitaminer og mineraler i optimale doser. Osta kirja Frisk fra schizofreni?; nytt håp for varig tilfriskning fra schizofreni og psykisk sykdom med vitaminer og mineraler Abram Hoffer (ISBN 9788292605974) osoitteesta Adlibris.fi. Ilmainen toimitus yli 16,90 euron tilauksiin.

RELATERTE BØKER