Farmakologi for sykepleiere og vernepleiere

Farmakologi for sykepleiere og vernepleiere - Inge Olsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inge Olsen
DIMENSJON
9,55 MB
FILNAVN
Farmakologi for sykepleiere og vernepleiere.pdf
ISBN
9434928757971

BESKRIVELSE

Farmakologi for sykepleiere og vernepleiere dekker pensum i dette faget. Boken er bygget opp slik at studentene også kan bruke den som et oppslagsverk. I denne reviderte 2. utgaven er alt stoffet oppdatert og tilpasset norske forhold og norsk medikamentbruk. Farmakologi for sykepleiere og vernepleiere er delt inn i tre oversiktlige deler: Første del omfatter allmenn farmakologi om legemidlenes absorbering og halveringstid, doseringsprinsipper samt fordeler og ulemper ved ulike måter å administrere medikamenter på. Felleskatalogens oppbygging og anvendelse er beskrevet her. Andre del omfatter spesiell farmakologi, organisert etter ATC-registerets hovedinndeling A, B, C, D, G, H, J, L, M, N, R og S med beskrivelse av de enkelte medikamentenes virkning og bivirkninger. Tredje del handler om akutte forgiftninger og behandlingen av dem.

Boken er bygget opp slik at studentene også kan bruke den som et oppslagsverk. I denne reviderte 2.

utgaven er alt stoffet oppdatert og tilpasset norske forhold og norsk medikamentbruk. Kjøp Farmakologi for sykepleiere og vernepleiere fra Bokklubber Farmakologi for sykepleiere og vernepleiere dekker pensum i dette faget. Boken er bygget opp slik at studentene også kan bruke den som et oppslagsverk.

RELATERTE BØKER