Eit praktisk menneske

Eit praktisk menneske - Kjersti Rorgemoen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Rorgemoen
DIMENSJON
9,89 MB
FILNAVN
Eit praktisk menneske.pdf
ISBN
8008554260695

BESKRIVELSE

Liv Indrebø vil ha sin eigen plass og vere eit praktisk menneske. Ho kjøper eit avsidesliggande småbruk for å jobbe utandørs og gjere ny nytte av dei gamle husa. På museet strevar ho med å tru på orda ho er tilsett for å produsere. Draumen om kroppsarbeid og nytteverdi er sterkare i ho enn i kjærasten Svein, ein populær fysioterapeut som bur i byggefeltet i Avdalen sentrum. På jonsok kjem amerikanske slektningar av for lengst utvandra nordmenn på besøk, og folk samlar seg på bygdetunet. Bålet brenn. Men er Liv i ferd med å miste klarsynet i sitt inderlege forsøk på å klare seg sjølv? «Eit praktisk menneske» er ein roman om å ikkje gro att i eit landskap perfekt for konservering. Historia finst på trygg avstand, men kva med livet i praksis? Kan ei kvinne aleine klare å forvandle kaos til orden? Og korleis elske noko ein ikkje treng?

I sentrum står Liv, musealterapeuten (!) som går lei av å snakke liv og historie inn i gamle ... Kjøp Eit praktisk menneske. Liv Indrebø vil ha sin eigen plass og vere eit praktisk menneske.

Finnes som: Valgt materialtype: Bok (2020) Velg materialtype Bok (2020) Hurtiglenker. Mer informasjon om Eit praktisk menneske; Relatert informasjon; Du må være innlogget ... Eit praktisk menneske.

RELATERTE BØKER