Eit praktisk menneske

Eit praktisk menneske - Kjersti Rorgemoen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Rorgemoen
DIMENSJON
8,71 MB
FILNAVN
Eit praktisk menneske.pdf
ISBN
8501530972814

BESKRIVELSE

Liv Indrebø vil ha sin eigen plass og vere eit praktisk menneske. Ho kjøper eit avsidesliggande småbruk for å jobbe utandørs og gjere ny nytte av dei gamle husa. På museet strevar ho med å tru på orda ho er tilsett for å produsere. Draumen om kroppsarbeid og nytteverdi er sterkare i ho enn i kjærasten Svein, ein populær fysioterapeut som bur i byggefeltet i Avdalen sentrum. På jonsok kjem amerikanske slektningar av for lengst utvandra nordmenn på besøk, og folk samlar seg på bygdetunet. Bålet brenn. Men er Liv i ferd med å miste klarsynet i sitt inderlege forsøk på å klare seg sjølv? «Eit praktisk menneske» er ein roman om å ikkje gro att i eit landskap perfekt for konservering. Historia finst på trygg avstand, men kva med livet i praksis? Kan ei kvinne aleine klare å forvandle kaos til orden? Og korleis elske noko ein ikkje treng?

På museet strevar ho med å tru på orda ho er tilsett for å produsere. Det må følast vell… berre det å vera eit menneske. Styrk din sosiale intelligens | Webpsykologen jan 18, 2013 at 18:35 […] bør tilstrebe å utvikle, og det er en evne vi kanskje aldri kan få nok av.

Ikkje på den vondskapsfulle måten, men heller med undring og ja, eit flir. Kjøp 'Eit praktisk menneske' av Kjersti Rorgemoen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788205527690 I «Eit praktisk menneske» er det mange av dei, forbløffande mange når ein tenkjer på sidetalet.

RELATERTE BØKER