Det forsvunne manuskriptet

Det forsvunne manuskriptet - Ingeborg Dybvig | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingeborg Dybvig
DIMENSJON
11,57 MB
FILNAVN
Det forsvunne manuskriptet.pdf
ISBN
6133330689163

BESKRIVELSE

Clara er med faren til Cambridge for å ta bilde av et eldgammelt manuskript. Neste dag er manuskriptet borte - og faren får skylden. Clara har lovet at hun ikke skal etterforske mystiske ting mer, men hun kan jo ikke bare la faren bli sittende i fengsel uten å hjelpe? Hvilke andre har vært i nærheten av manuskriptet? Det kan da ikke gjøre noe om hun spør litt rundt? Eller?Dette er bok to i Ingeborg Dybvigs prisvinnende serie om Clara - nå i pocketutgave med nytt omslag.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Det forsvunne manuskriptet fra Tanum Clara er med faren til Cambridge for å ta bilde av et eldgammelt manuskript.

Clara har lovet at hun ikke skal etterforske mystiske ting mer, men hun kan jo ikke bare la faren bli sittende i fengsel uten å hjelpe? Kjøp Det forsvunne manuskriptet fra Bokklubber Clara er med faren til Cambridge for å ta bilde av et eldgammelt manuskript. Neste dag er manuskriptet borte - og faren får skylden.

RELATERTE BØKER