Barnas kuleste kosedyr; oppskrifter på 40 myke kosedyr

Barnas kuleste kosedyr; oppskrifter på 40 myke kosedyr - Kerry Lord | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kerry Lord
DIMENSJON
6,68 MB
FILNAVN
Barnas kuleste kosedyr; oppskrifter på 40 myke kosedyr.pdf
ISBN
2910896942449

BESKRIVELSE

Et helt menasjeri med kosedyr venter på sin nye eierDisse kule kosedyrene med personlighet er som skapt for å lage liv og røre sammen med familiens yngste. Så gjør deg klar til å hekle rampete katter, lekne sauer og omsorgsfulle tigre. Kosedyr, heklet med kjærlighet og omtanke, går aldri av moten.Det er bare fantasien som setter begrensninger for hva du trylle fram med heklenål og garn. Dyrene i denne boken er heklet av mykt garn i flotte naturfarger. Vil du ha et annet uttrykk, så er det bare å ta hele fargeskalaen i bruk.Her er det noe for både den uøvde og den mer trente hekleren. Alle dyrene er heklet ved hjelp av enkle hekleteknikker og grunnoppskriftene er godt forklart. Du får gode tips og råd om bruk av garn og fyllmateriale, hvordan du monterer og skaper ulike personligheter.

Det er bare fantasien som setter begrensninger for hva du trylle fram med heklenål og garn. Pris: 261 kr. häftad, 2016.

Köp boken Barnas kuleste kosedyr; oppskrifter på 40 myke kosedyr av Kerry Lord (ISBN 9788202497644) hos Adlibris. Fri frakt.

RELATERTE BØKER