Verdibasert ledelse

Verdibasert ledelse - Rudi Kirkhaug | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rudi Kirkhaug
DIMENSJON
5,91 MB
FILNAVN
Verdibasert ledelse.pdf
ISBN
9095775653702

BESKRIVELSE

Verdier ligger til grunn for all menneskelig atferd, på godt og vondt. De utgjør kulturen i organisasjoner og er kritiske for kommunikasjon og samspill. Verdier både gir og fratar ledere makt og innflytelse. Denne boken besvarer sentrale spørsmål knyttet til bruk av verdier som lederverktøy: - Hva er egentlig verdier? - Hva er verdibasert ledelse? - Kan verdibasert ledelse erstatte målstyring og regelstyring? - Hvilke betingelser må være til stede for at verdier kan brukes som lederverktøy? Denne andre utgaven er nesten helt nyskrevet. I tillegg til å være faglig og pedagogisk oppdatert, har forfatteren gått mer rett på sak og mye av beskrivelsen av tradisjonelle ledelsesteorier er tatt ut. Dette gjør boken enda mer relevant for både studenter og ledere, enten de opererer i privat, offentlig eller frivillig sektor.

I masteroppgaven undersøkes problemstillinger knyttet til prosjekter eller utfordringer i egen arbeidsplass, eller problemstillinger knyttet til andre relevante tema som angår arbeidsplassen. Fokus på de menneskelige drivkrefter - verdibasert ledelse! Ledelse. Det er komplekse mellommenneskelige systemer og prosesser som avgjør om vi mennesker kan fungere godt sammen, nå våre mål og skape magiske resultater.

Hvilke verdier vi har er avgjørende for utfallet, ... Mission statement Min misjon med www.verdibasert-ledelse.com er å utruste deg som leder, gründer eller selger, med essensielle ideér, metoder ledelseverktøy og teknikker som hjelper deg til å oppnå enestående resultater og oppnå profitt. Vi har tidligere blogget om verdibasert ledelse. Nå har jeg lyst til å se dette i lys av andre ledelsesfilosofier, og hvordan vi over tid har utviklet oss fram til en konsensus om at verdibasert ledelse anses som den formen for ledelse som skaper de beste resultatene. Klar, verdibasert politisk ledelse gjør slik sett styringsvirkemidlene mer effektive.

RELATERTE BØKER