"Uff da!" sa farmor

En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Anfinnsen
DIMENSJON
4,21 MB
FILNAVN
"Uff da!" sa farmor.pdf
ISBN
5890909930719

BESKRIVELSE

Når en i familien har fått demens, blir livet annerledes. For barn er det ikke så lett å forstå hvorfor en bestemor eller bestefar, eller kanskje til og med far eller mor, etter hvert blir så forandret. I denne historien møter vi Mina som får besøk av farmor, men farmor er ikke helt som Mina husker henne. Hun har begynt å glemme en del, og hun gjør ting annerledes enn før. Familien opplever noe av det som kan skje når en person har fått demens. Boka passer for barn i førskole- og småskolealder. Det er fint om den leses sammen med en voksen. På noen av sidene er det små forklaringer i forhold til hendelser i historien. De er satt som fotnoter i ramme nederst på siden. Bakerst i boka står det litt om symptomer på demens.

Meldingen er for kort! Vi kan dessverre ikke svare på henvendelser som kommer inn her. Ønsker du svar, send oss en melding via kontaktskjemaet! Send svar Avbryt.

Publisert 04.04.2016, oppdatert 04.04.2016. Del Heihei.

RELATERTE BØKER