"Uff da!" sa farmor

Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eva Anfinnsen
DIMENSJON
10,65 MB
FILNAVN
"Uff da!" sa farmor.pdf
ISBN
6556807369413

BESKRIVELSE

Når en i familien har fått demens, blir livet annerledes. For barn er det ikke så lett å forstå hvorfor en bestemor eller bestefar, eller kanskje til og med far eller mor, etter hvert blir så forandret. I denne historien møter vi Mina som får besøk av farmor, men farmor er ikke helt som Mina husker henne. Hun har begynt å glemme en del, og hun gjør ting annerledes enn før. Familien opplever noe av det som kan skje når en person har fått demens. Boka passer for barn i førskole- og småskolealder. Det er fint om den leses sammen med en voksen. På noen av sidene er det små forklaringer i forhold til hendelser i historien. De er satt som fotnoter i ramme nederst på siden. Bakerst i boka står det litt om symptomer på demens.

Del Heihei. Jeg har de siste tre dagene vært heeeelt utslitt.

Ordet vert òg bruka som tiltaleord når ein vil ha merksemd frå mora til faren sin. Ordet har røter i gammalnorsk, men fekk på 1700-talet sterk konkurranse frå ordet «bestemor», som, i likskap med «godmor», kan tyde både farmor og mormor.Ei undersøking frå 2005 viste at dei spesifikke slektsskapsorda (farmor, mormor ... Uff da, Tesla, dette er ikke bra.

RELATERTE BØKER