Totrinns lavFODMAP; finn maten du tåler

Totrinns lavFODMAP; finn maten du tåler - Sue Sheperd | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sue Sheperd
DIMENSJON
5,86 MB
FILNAVN
Totrinns lavFODMAP; finn maten du tåler.pdf
ISBN
5807358071107

BESKRIVELSE

De siste 20 årene har Sue Shepherd forsket på, og undervist i, lavfodmap som behandling. I denne boken gir hun deg den effektive totrinnsplanen for å bli kvitt mageplagene. Trinn én er å finne og begrense inntaket av alle høyfodmap-matvarer som kan gi reaksjoner. Trinn to er å finne frem til og skille mellom maten du tåler og den som skaper problemer. Boken er en omfattende, men lettlest guide for å gjøre lavfodmap til en del av dagliglivet, der du blant annet finner: - Komplett guide til å gjennomføre dietten - Råd for barn på lavfodmap - Ukeplaner tilpasset barn, voksne, vegetarianere og veganere - Tips til lavfodmap på reise og restauranter - 80 deilige oppskrifter - Egne tips for å gjøre maten mer smakfull Lavfodmap-dietten er internasjonalt anerkjent som den mest effektive kostbehandlingen for deg som lider av IBS (irritabel tarm syndrom) eller lignende kostholdssykdommer med mageplager, inkludert gluten-, laktose- og fruktoseintoleranse. Sue Shepherd er en australsk ernæringsfysiolog og har spesialisert seg på gastrointestinal ernæring. Det var hennes forskning på fodmaps som ga de første vitenskapelige bevisene på effekten av dietten. Sue er en internasjonalt anerkjent ekspert, og har vunnet en rekke priser for sitt arbeid.

De siste 20 årene har Sue Shepherd forsket på, og undervist i, lavfodmap som behandling. I denne boken gir hun deg den ... Totrinns lavfodmap - Finn maten du tåler.

Målet er å finne ut hvilke matvarer som er dine symptomtriggere, slik at du kan finne et kosthold som gir deg symptomlette og samtidig dekker dine næringsbehov. Eliminasjonsfasen er første fase hvor alle matvarer med høyt innhold av FODMAP utelates fra kostholdet i 2-6 uker. For å lykkes med LavFODMAP trenger du mer enn bare oppskrifter! Denne boka er veien til en ny hverdag med mindre mageplager og mer energi.

RELATERTE BØKER