Thomas og vennene hans. Vintermoro. Aktivitetsbok med klistremerker

Thomas og vennene hans. Vintermoro. Aktivitetsbok med klistremerker En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,28 MB
FILNAVN
Thomas og vennene hans. Vintermoro. Aktivitetsbok med klistremerker.pdf
ISBN
9925677501822

BESKRIVELSE

Boken er full av morsomme oppgaver - fra labyrinter og telleoppgaver till fargelegging og tegning. Den inneholder også en mengde flotte klistremerker og en god historie om Thomas og vennene hans fra Sodor!

Kom dansa med mig - Duration: 3:03. Babblarna 28,600,466 views.

Morsomt aktivitetshefte hvor barna kan løse enkle oppgaver med Thomas og vennene. Bokens inndhold gir god underholdning og lett læring til barn, som elsker Thomas og alle hans venner på øya Sodor. En sang fra Sesong 4 fra Lokomotivet Thomas Og Vennene Hans på Norsk. Bli med til Vennebyen og lek og lær med Apa, Ted, Elfie og de andre vennene! I dette heftet finner du mange spennende og morsomme oppgaver, bl.a.

RELATERTE BØKER