Songfuglen

Songfuglen - Jan Roar Leikvoll | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Roar Leikvoll
DIMENSJON
7,58 MB
FILNAVN
Songfuglen.pdf
ISBN
6040796692085

BESKRIVELSE

Handlinga i denne romanen er lagt til ein namnlaus by, befolka av kvinner og forbode for menn. Jakoba veks opp forkledd som jente, beskytta av mora og tanta. No som han er i ferd med å bli ein ung mann, blir hemmelegheita vanskelegare å halde skjult. Og når tanta brått dør, trer Jakoba ut av det trygge tilveret: Han er i livsfare i sin eigen by. Samstundes trugar og lokkar brøla frå mannfolka i skogen utafor. Han forelskar seg i den vakre tenestejenta Tikva, og står framfor eit avgjerande val. Den vakre songstemma hans kan redde han, men om han blir songar, vil han då miste Tikva for alltid?

Og når tanta brått dør, trer Jakoba ut av det trygge tilveret: Han er i livsfare i sin eigen by. Samstundes trugar og lokkar brøla frå ... VG anmeldte hans siste roman «Songfuglen» i januar, og ga den terningkast 5.

Jakoba har talent for å synge, og hans mor mener det er redningen for dem begge. De bor i en østeuropeisk by, ikke navngitt, hvor bare kvinner har lov til å bo. Songfuglen ferdig_A 20.08.13 08.50 Side 6.

RELATERTE BØKER