Siste stikk

Siste stikk - Jeff Kinney | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeff Kinney
DIMENSJON
11,10 MB
FILNAVN
Siste stikk.pdf
ISBN
8495855313046

BESKRIVELSE

Hold deg fast og spenn sikkerhetsbeltene: Pinglen Greg er tilbake! Dette er tredje bok i humorserien En pingles dagbok, eller Wimpy Kid-bøkene - de mest populære barnebøkene i verdens siden Harry Potter! Det er bare å innse det: Greg Heffley er en pingle. Og fornøyd med det. Det gjelder bare å få faren til å skjønne det også! Faren er nemlig overbevist om at det er mulig å gjøre et skikkelig mannfolk av Greg. Derfor kommer han stadig med forslag om diverse maskuline aktiviteter som skal få skikk på avkommet. Greg er selvfølgelig helt uanfektet av alt dette. Det vil si - helt til han skjønner at faren har planer om å melde ham på en slags militærskole. Kanskje på tide å ... gjøre noe?

3 Forfatter: Jeff Kinney Lån som lydbok. Utgitt: Lydbokforlaget, 2012 Lengde: 2 t.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon. Refinansier og få lavere rente Kontaktinformasjon for Siste Stikk Tattoo Piercing Kristiansund N, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Siste stikk .

RELATERTE BØKER