Renhold; grunnmoduler

Renhold; grunnmoduler - Else Liv Hagesæther | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Liv Hagesæther
DIMENSJON
3,23 MB
FILNAVN
Renhold; grunnmoduler.pdf
ISBN
1985667040406

BESKRIVELSE

Renhold grunnmoduler er laget for selvstudium og for intern eller ekstern opplæring av renholdere. Den besta.r av syv moduler som alle har spørsma.l og praktiske oppgaver. Modulene legger til rette for at kursdeltakerne skal kunne avlegge prøver etter endt gjennomgang. Besta.tte prøver kan føre fram til et kompetansebevis som dokumenterer kunnskap om renhold. Boken egner seg ba.de til ny læring og til repetisjon og kontroll av egen arbeidsma.te. Den er med det nyttig for ba.de nye og erfarne renholdere. Renhold grunnmoduler tar hensyn til kravene i læreplanen og kan ogsa. brukes av de som vil ga. videre og ta fagbrev for a. bli renholdsoperatører. Forfatter Else Liv Hagesæther har i mer enn 30 a.r arbeidet som ra.dgiver i renhold. Hun har vært spesielt opptatt av a. heve renholdernes status, bedre utstyret og utvikle lettere metoder i renhold. Hele denne tiden har hun ogsa. vært en produktiv lærebokforfatter, og er fortsatt fast bidragsyter til aviser/nett na.r det kommer til spørsma.l om renhold i hjemmene. For arbeidet sitt har hun mottatt flere priser og utmerkelser.

1) Planlegging: Ønsker du å laste ned en Renhold: grunnmoduler-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Renhold: grunnmoduler og andre bøker av forfatteren Else Liv Hagesæther. og "Renhold - grunnmoduler", tipser om at det som kan løse problemet er et surt, syrebasert middel som for eksempel eddik. - Hell eddik i doskålen og la det stå.

For å øke effekten kan du ha litt flytende oppvaskmiddel sammen med eddiken. Renhold fagbrevmoduler er laget for selvstudium og for intern eller ekstern opplæring av renholdere. Boken bygger videre på Renhold grunnmoduler som er grunnboken for alle renholdere som vil lære å holde rent på forsvarlig måte.Renhold fagbrevmoduler tar for seg resten av fagstoffet i renholdsoperatørfaget. Renhold : grunnmoduler Av Else Liv Hagesæther, Pål R.

RELATERTE BØKER