Multi 6b, 2. utgave

Multi 6b, 2. utgave - Bjørnar Alseth, Gunnar Nordberg, Mona Røsseland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Alseth, Gunnar Nordberg, Mona Røsseland
DIMENSJON
6,6 MB
FILNAVN
Multi 6b, 2. utgave.pdf
ISBN
4887702553992

BESKRIVELSE

Matematikk for barnetrinnet Revisjonen av Kunnskapsløftet har økt fokus på de grunnleggende ferdighetene. For å møte disse endringene reviderer vi Multi 5-7. I 2. utgaven har vi lagt vekt på: Dette er Multi 5-7, 2. utgave Styrking av de grunnleggende ferdighetene Tydelig hjelp til hvordan svar på oppgaver føres Mer hjelp til å løse tekstoppgaver, blant annet ved bruk av modeller Flere problemløsningsoppgaver Mer variert undervisning med refleksjonsoppgaver Egenvurdering på slutten av hvert kapittel Oppgavebok med oppgaver på 3 nivåer Spennende digitale nyheter: Smartbok, Smart Tavle og Smart Vurdering

utgave Styrking av de grunnleggende ferdighetene Tydelig hjelp til hvordan svar på oppgaver føres Multi 6B, 2. utgave, Lærerens bok, Smartbok.

utgaven har vi lagt vekt på: Dette er Multi 5-7, 2. utgave Styrking av de grunnleggende ferdighetene Tydelig hjelp til hvordan svar på oppgaver føres Multi 6B, 2.

RELATERTE BØKER