Mørke skyer

Mørke skyer - Christin Grilstad Prøis | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christin Grilstad Prøis
DIMENSJON
6,8 MB
FILNAVN
Mørke skyer.pdf
ISBN
6202920192711

BESKRIVELSE

Elen innser at Anna er mer enn hun rår med, og det er med tungt hjerte hun beslutter at piken må vekk fra gården. Cornelius vil reise til Lillehammer for å søke arbeid, men så skjer det noe som snur opp ned på alt han har planlagt.- Kom igjen, ropte Cornelius. Han løp mot døren, pekte ut på regnværet og hastet ut. På et blunk var han gjennomvåt. Den tynne bomullsskjorten klistret seg til kroppen, vannet rant nedover ryggen. Sommerregnet var lunkent og vidunderlig forfriskende. Dagens svette ble skyllet vekk. - Kom, da, ropte han og vinket på arbeidsfolket, som med store øyne tittet ut på ham. Han løftet armene mot himmelen og snurret rundt mens han lo høyt, og i neste øyeblikk smalt det så det suste for ørene.

FOTO: HÅKON MOSVOLD LARSEN, NTB SCANPIX. Mørke skyer truer nå en planlagt norsk-russisk tilstelning på toppnivå dersom spionskandalen ikke får en løsning, advarer i dag storavisa Kommersant. Feiring med bismak. Mørke, mørke skyer fyller horisonten.

NOE NED: - Vi tror at totalmarkedet vil ligge på rundt 140.000 biler i 2016. Skyer dannes altså som følge av at vanndamp kondenserer. For de fleste skyer skjer dette ved at fuktig luft flytter seg høyere opp i atmosfæren.

RELATERTE BØKER