Monsteret kommer

Monsteret kommer - Patrick Ness | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Patrick Ness
DIMENSJON
9,74 MB
FILNAVN
Monsteret kommer.pdf
ISBN
1356177677863

BESKRIVELSE

Monsteret kom like etter midnatt. De kommer gjerne på den tiden. Men monsteret som kommer, ligner ikke på det som Conor har hatt mareritt om. Han har hatt det samme marerittet hver eneste natt siden moren begynte med behandling for kreft. Det monsteret som kommer sju minutter over tolv, er helt ulikt monsteret i drømmen. Det er gammelt, nesten forhistorisk, og det er rasende vilt. Det forteller at det ønsker seg noe av Conor. Det farligste av alt: sannheten. Den prisbelønte forfatteren Patrick Ness har fullført historien Siobhan Dowd startet på, men ikke fikk tid til å fullføre fordi hun selv ble rammet av kreft og døde. Monsteret kommer er en dypt rørende bok, skrevet av to av ungdomslitteraturens fremste forfattere. Gjennomillustrert av Jim Kay.Alder: 12+

Men Connor har sett verre monstre, han er ikke så fryktelig redd. Han har en mor som har kreft, en far som flyttet til USA med den nye kona og en bestemor som ikke er som de andre bestemødrene. Monsteret kom like etter midnatt.

Men monsteret som kommer, ligner ikke på det som Conor har hatt mareritt om. Han har hatt det samme marerittet hver eneste natt siden moren begynte med behandling for kreft.

RELATERTE BØKER