Matematikk for barnehagelærere

Matematikk for barnehagelærere - Martin Carlsen, Unni Wathne, Gro Blomgren | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Carlsen, Unni Wathne, Gro Blomgren
DIMENSJON
9,38 MB
FILNAVN
Matematikk for barnehagelærere.pdf
ISBN
6910179322396

BESKRIVELSE

Dette er en ny, oppdatert utgave av denne populære innføringsboka i matematikk for barnehagelærere. Boka er oppdatert med nyere forskning.Utgangspunktet er Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver. Det at barnehagelæreren undrer seg sammen med barna, at barnehagelæreren og barna stiller spørsmål til hverandre, diskuterer og argumenterer, er et viktig grunnlag for matematikklæring i barnehagen. I denne reviderte utgaven er det flere nye konkrete forslag til matematikkaktiviteter. Aktivitetene er prøvd ut i praksis med studenter, barn og personale ved barnehager.Det er repetisjonsoppgaver, undringsoppgaver og eksempler fra eksamensoppgaver etter hvert kapittel.Matematikk for barnehagelærere, 3. utgave, er vesentlig omarbeidet for å imøtekomme de endringer som er skjedd både i barnehagelærerutdanningen og i barnehagens virksomhet. Boka er revidert på bakgrunn av Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver (2017). Etter råd fra mange studenter inneholder denne utgaven en fasit til utvalgte oppgaver.

Sendes innen 3-6 virkedager. Kjøp boken Matematikk for barnehagelærere av Martin Carlsen, Unni Wathne, Gro Blomgren (ISBN 9788202482671) hos Adlibris.com.

Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20. juli 2018. Johannesen, Nina og Torunn Wøien 2005: «Matematikk i barnehagen ¿ hvordan kan vi gjøre det?» i Norsk Pedagogisk Tidsskrift 5/2005.

RELATERTE BØKER