Matematikk for barnehagelærere

Matematikk for barnehagelærere - Martin Carlsen, Unni Wathne, Gro Blomgren | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martin Carlsen, Unni Wathne, Gro Blomgren
DIMENSJON
12,83 MB
FILNAVN
Matematikk for barnehagelærere.pdf
ISBN
1254364495105

BESKRIVELSE

Dette er en ny, oppdatert utgave av denne populære innføringsboka i matematikk for barnehagelærere. Boka er oppdatert med nyere forskning.Utgangspunktet er Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver. Det at barnehagelæreren undrer seg sammen med barna, at barnehagelæreren og barna stiller spørsmål til hverandre, diskuterer og argumenterer, er et viktig grunnlag for matematikklæring i barnehagen. I denne reviderte utgaven er det flere nye konkrete forslag til matematikkaktiviteter. Aktivitetene er prøvd ut i praksis med studenter, barn og personale ved barnehager.Det er repetisjonsoppgaver, undringsoppgaver og eksempler fra eksamensoppgaver etter hvert kapittel.Matematikk for barnehagelærere, 3. utgave, er vesentlig omarbeidet for å imøtekomme de endringer som er skjedd både i barnehagelærerutdanningen og i barnehagens virksomhet. Boka er revidert på bakgrunn av Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver (2017). Etter råd fra mange studenter inneholder denne utgaven en fasit til utvalgte oppgaver.

Klasse D: 36, 41 og 46. Klassene fordeles så langt det lar seg gjøre ut fra geografi slik at flest mulig skal komme i klasse med deltakere fra samme skole/område. Matematikk for barnehagelærere, 3.

Publisert 25.04.2017 Nordmenn mellom 16 og 29 år synes å ha svakere ferdigheter enn før i den type matematikk man trenger i hverdagen, til tross for skolereformer som har gitt lengre skolegang og nye læreplaner. Kjøp Matematikk for barnehagelærere fra Bokklubber Dette er en ny, oppdatert utgave av denne populære innføringsboka i matematikk for barnehagelærere. Boka er oppdatert med nyere forskning.

RELATERTE BØKER