Markus og karaokekongen

Markus og karaokekongen - Klaus Hagerup | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Klaus Hagerup
DIMENSJON
4,97 MB
FILNAVN
Markus og karaokekongen.pdf
ISBN
2324735889085

BESKRIVELSE

Markus og faren drar til Lanzarote i tre måneder. Der feirer de blant annet farens 50-årsdag, men først og fremst er de to ute for å oppleve Eventyret. For dette er et nytt sted, med nye muligheter, og de finner fort ut at de kan gjøre ting de aldri hadde tort å gjøre hjemme. Men hvordan går det å være tre måneder uten Sigmund? Dette er den femte boka om Markus.

De drar til Kanariøyene i tre måneder, blant annet for å feire Mons' 50-årsdag, men først og fremst for å oppleve Eventyret. For dette er et nytt sted med nye muligheter, og de finner raskt ut at her kan de gjøre ting de aldri hadde tort å gjøre hjemme. Grunnstrukturen var den samme i oppfølgerne Markus og jentene, Markus og den store fotballkjærligheten, Markus og Sigmund og Markus og karaokekongen.

Hør tusenvis av lydbøker i Fabel-appen for 169 kr i måneden. Innleser: Klaus Hagerup.

RELATERTE BØKER