Kom i form - med minst mulig innsats!

Kom i form - med minst mulig innsats! - Liv Loftesnes, Yngvar Andersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Loftesnes, Yngvar Andersen
DIMENSJON
5,63 MB
FILNAVN
Kom i form - med minst mulig innsats!.pdf
ISBN
6088419925712

BESKRIVELSE

Hater du å trene, men innser at det kunne vært smart for helsa? Er du en sofagris med tusen gode grunner til å bli liggende der? Eller forbinder du trening med ork og ydmykelser fra gymtimene på skolen? Personlig trener Yngvar Andersen, kjent fra Puls på NRK, elsker å forvandle utrente og latsabber til mosjonister. Han vet akkurat hva som skal til for at du kommer i form - og forblir i form - med minst mulig innsats og tidsbruk. Han har klart å omvende kona, Liv Loftesnes, som ga bort alt treningstøyet sitt som 20-åring fordi hun hadde bestemt seg for at trening ikke var noe for henne. I dag, som 40-åring er hun sprekere, sterkere og raskere enn noen gang, og bitt av treningsbasillen hun også! Boken byr på enkel, effektiv trening som du kan gjøre hvor som helst, når som helst - og som du vil leve godt med resten av livet. Og hvem vet, kanskje du en dag til og med vil begynne å like det, du også? Dette er boka for deg som er nybegynner eller som har trent litt før, uten å klare å holde på de gode vanene. Her får du smarte treningsprogrammer, store doser inspirasjon, samt triks til hvordan du nesten umerkelig trener og beveger deg mer i hverdagen. Det handler om smarte valg og å skape gjennomførbare rutiner som sklir sømløst inn i hverdagen din. Eller som Yngvar selv sier det: «Dette er enkel, kjapp og supereffektiv trening som gir maks igjen for innsatsen. Ikke noe tullball, ikke noe fjas. Bare tren og bli ferdig med det, akkurat slik du gjør med tannpussen. Du trenger ikke like det. Du kan hate det om du vil! Du bare gjør det, før du går videre til hva det nå er du heller vil bruke tiden din på. Effektene er for gode til å la det være».

Se flere bøker fra Liv Loftesnes. Kom i form - med minst mulig innsats, høyres det interessant ut, eller?😊Den nye boka vår kjem i oktober og gir deg haugevis av tips og effektive, høgst gjennomførbare 5-minuttars treningsprogram. Og frå i dag kan den forhåndsbestillast på bloggen vår: livogyngvar.no #eigenreklame #nybok #komiform #minstmuliginnsats Kjem i form med minst mogleg innsats Saman med kona mi, Liv Loftesnes, har eg derfor laga bok for alle som ikkje har lyst, men innser at dei burde begynne å trene.

149,-379,-Les mer; Kjøp n ... Kom i form - med minst mulig innsats! (Innbundet) av forfatter Liv Loftesnes. Pris kr 332 (spar kr 47).

RELATERTE BØKER