Innføring i religionssosiologi

Innføring i religionssosiologi - Inger Furseth, Pål Repstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Furseth, Pål Repstad
DIMENSJON
6,23 MB
FILNAVN
Innføring i religionssosiologi.pdf
ISBN
6376032749964

BESKRIVELSE

Innføring i religionssosiologi gir en oversikt over sosiologiske teorier om religion. Boka inneholder kapitler om blant annet religion som fenomen, religiøse organisasjoner og bevegelser, enkeltmenneskers religiøsitet, etnisitet og religion, og religion og kjønn. Har register og litteraturliste.

Last ned bøker på vår hjemmeside fondueoost.nl. 3IK101N-3 Religion og samfunn En innføring i sosiologiske definisjoner av religion og bred samfunnsvitenskapelig tilnærming til religionens plass i ulike samfunnsområder. 3IK101N-4 Interkulturell kommunikasjons faghistorie En innføring i fremveksten av fagfeltet interkulturell kommunikasjon og sentrale teoretikere i feltet. Innføring i religionssosiologi.

Boka inneholder kapitler om blant annet religion som fenomen, religiøse organisasjoner og bevegelser, enkeltmenneskers religiøsitet, etnisitet og religion, og religion og kjønn. Furseth, Inger & Pål Repstad: Innføring i religionssosiologi, 2003, isbn 82-15-00417-2, Finn boken . Innføring i religionssosiologi gir en oversikt over sosiologiske teorier om religion. Boka inneholder kapitler om blant annet religion som fenomen, religiøse organisasjoner og bevegelser, enkeltmenneskers religiøsitet, etnisitet og religion, og religion og kjønn. 5 sp faglig overlapping med REL130/4REL130 Innføring i religionsvitenskap; 5 sp faglig overlapping med TEOL120 Bibelen og tidlig kristendom; Evaluering av emnet.

RELATERTE BØKER