Husfruen

Husfruen - Annikki Øvergård | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
3,18 MB
FILNAVN
Husfruen.pdf
ISBN
1870288466308

BESKRIVELSE

Nicoline blir stadig mer ustabil, og en dag forsvinner hun. Når taterne kommer til Røros, blir det et gledelig gjensyn for Ulf, mens det for Emmanuel blir et angstfylt møte. Ursula ser at Emmanuel bærer på en hemmelighet, og hun har flere avsløringer.Blikket til Ursula var intenst, selv i det sparsomme lyset fra det flakkende bålet. Boret seg inn i ham, på en måte som nesten skremte vettet av ham.- Vi har vel alle våre hemmeligheter, forsøkte Emmanuel.- Ikke skap deg, det er ikke noen vanlige revestreker fra ungdommen jeg tenker på. Du bærer på noe mer enn det, slikt er ikke vanskelig å oppdage for en som har øyne til å se slikt med, og kan kjenne eimen av det.

Derfor hadde hun nøkkel i beltet. Å få overlevert husfruenøkkelen fra enten mor eller svigermor var en ære. Kjøp Husfruen fra Cappelendamm Nicoline blir stadig mer ustabil, og en dag forsvinner hun.

Hun administrerte et tyvetall «damer» i Telegrafverket. «Inne i byen sitter husfruen på kontor.

RELATERTE BØKER