Hundemannen; I fri dressur

Hundemannen; I fri dressur - Dav Pilkey | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dav Pilkey
DIMENSJON
4,14 MB
FILNAVN
Hundemannen; I fri dressur.pdf
ISBN
1701264323729

BESKRIVELSE

Møt Hundemannen: halvt hund, halvt menneske og hundre prosent helt. Denne nye storsatsningen fra forfatteren av Kaptein Supertruse er en fullfargefest i tegneserieformat for gamle og nye lesere.Hundemannen holder fremdeles på å lære seg bransjens triks og knep. Katten Petter er ute av sekken, og det kriminelle geniet tar byen med storm. Her er det ugler i mosen! Kan hundemannen slå kloa i råskinnet, eller vil Petter slippe unna med den purr-fekte forbrytelse? I fri dressur er Dav Pilkeys andre bok om hundemannen.Oversatt av Vibeke Eikeland Grønn.«Ustyrtelig morsom og original!»School Library Journal

Her er det ugler i mosen! Kan hundemannen slå kloa i råskinnet, eller vil Petter slippe unna med den purr-fekte forbrytelse? I fri dressur er Dav Pilkeys andre bok om hundemannen. Hundemannen; I fri dressur av Dav Pilkey 6-9 år innbundet, 2017, Norsk (bokmål), ISBN 9788241915116. Møt Hundemannen: halvt hund, halvt menneske og hundre prosent helt.

Rask levering. Sjekk beholdning - klikk og hent i din Norli-bokhandel.

RELATERTE BØKER