Globus ny utgave naturfag 7

Globus ny utgave naturfag 7 - Else Beitnes Johansen, Erik Steineger | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Beitnes Johansen, Erik Steineger
DIMENSJON
10,56 MB
FILNAVN
Globus ny utgave naturfag 7.pdf
ISBN
5777033720734

BESKRIVELSE

Her fins en rekke metodiske tips, svar på alle oppgaver i elevboka og kommentarer til forsøkene i Forskerboka. Lærerens bok inneholder i tillegg kopieringsoriginaler med blant annet ferdige opplegg for oppstart av hvert nytt tema, kapittelprøver og lysark som viser en god del av illustrasjonene i elevboka. Det presenteres også nye pedagogiske ideer som tar utgangspunkt i at elever har forskjellige læringsstiler og læringsstrategier, og det gis ideer om hvordan man kan ta hensyn til dette i naturfagundervisningen.

handlekurv . Lagerstatus Sendes i løpet av 2-3 arbeidsdager Utgivelsesår 2009 Sider 198 Forlag ... Kjøp Globus Ny utgave Naturfag 7 Elevbok fra Bokklubber Hvert kapittel har en oversiktlig struktur med innledende dikt, læringsmål og en ingress som gir innblikk i hva som skal behandles.

Sist oppdatert: 20.02.2017 Pris: 241,-. heftet, 2007.

RELATERTE BØKER