Gjærbakst for alle

Gjærbakst for alle - Marit Røttingsnes Westlie | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Røttingsnes Westlie
DIMENSJON
3,80 MB
FILNAVN
Gjærbakst for alle.pdf
ISBN
7739506724741

BESKRIVELSE

Gjærbaksten alle elsker - bak den selv!Den populære matbloggeren Fru Timian byr på verdens beste duft i huset, himmelske boller med melis, brødblingser som er så ferske at smøret smelter. Klassiske skolebrød og prinsessekake, nydelig kringle og babka med sjokolade- og mandelfyll. Italiensk pizza med boblende mozzarella og urtebrød med cherrytomater. Og mye mer av alt det gode vi kan lage av gjærbakst til enhver anledning, liten eller stor.Forfatteren forklarer grundig hvordan du blander, elter, hever og steker slik at du får den aller beste og luftigste baksten. Trinn for trinn-bilder viser fremgangsmåte for boller og brød du kan imponere gjestene dine med - for eksempel lubne kardemommeknuter med melisdryss og fin fletteloff. Boka inneholder i tillegg utstyrsliste, omregnings- og porsjonstabeller og grunnoppskrifter som du selv kan variere akkurat slik du vil. «Jeg har aldri fått så gode boller før!» Michelle på bloggen Fru Timian«Bakte disse til lunsj i dag, de ble kjempegode. (...) Takk for superenkel oppskrift.»Kristin på bloggen Fru Timian

Derfor er det viktig å ha god tid når du setter i gang med gjærbaksten og sørge for å ha riktig temperatur på råvarene, forteller bakeren Geir Brekke. Marit Røttingsnes Westlie byr på både nye oppskrifter og de aller beste fra bloggen Fru Timian. Vi får klassiske godsaker som skolebrød, kringle og prinsessekake, lettvinte brød, lubne ... Kjøp Gjærbakst for alle fra Norske serier Gjærbaksten alle elsker - bak den selv! Den populære matbloggeren Fru Timian byr på verdens beste duft i huset, himmelske boller med melis, brødblingser som er så ferske at smøret smelter.

Man kan gjøre det enkelt, eller litt mer komplisert avhengig av hvor erfaren du er. Noe av det viktigste er å forberede bakingen, lese oppskriften og følge den nøye. - Gjærbakst handler om å skape optimale forhold for gjæren og å utvikle glutennettverket i melet.

RELATERTE BØKER