Fornuft eller følelser

Fornuft eller følelser - Elisabeth Hammer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Hammer
DIMENSJON
5,59 MB
FILNAVN
Fornuft eller følelser.pdf
ISBN
6967228944418

BESKRIVELSE

Maria har flyktet fra Karl Lattmanns frieri, og gått om bord i skipet hvor Philip befinner seg. Men da Philip oppdager henne i sin lugar, reagerer han ikke slik hun hadde håpet. Den dagen hun vender tilbake til Svaneberg gods, får hun en grusom beskjed. Og like etter kommer Knud og Sigrid for å overta godset. - Det er jeg som er godsfrue på Svaneberg gods, nå er det jeg som bestemmer. Og jeg vil allerede nå fortelle deg hva Knud og jeg har besluttet om din fremtid. Sigrids øyne lyste frydefullt mot Maria. - Du har fått bestemme altfor lenge, men den tiden er over. Nå skal du giftes, og det så snart som mulig.

Historien handler om Elinor og Marianne, de to døtrene til Mr. Dashwood og hans andre kone. Følelser og fornuft.

Skal vi forstå samtiden, hjelper det å se på fortiden. Eller på nåtiden med fortidens blikk ... I en kommentar til min kronikk "Levende litteratur" kommer Karen Kristine Blågestad med følgende velmente råd til arrangører av litterære arrangementer: De bør «Lage mer debatt og ikke bare la forfattere sitte og snakke om såre oppvekster, tilhørighet og mellommenneskelige relasjoner». Kjøp 'Fornuft eller følelser' av Elisabeth Hammer fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER