Forbannelsen

Forbannelsen - May Lis Ruus | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
May Lis Ruus
DIMENSJON
7,2 MB
FILNAVN
Forbannelsen.pdf
ISBN
2269796339847

BESKRIVELSE

Dragonen vil at Lucie skal sitte modell for et maleri han vil lage, men han blir ikke fornøyd, og oppførselen hans forvirrer henne. En dag møter Lucie en gammel kone som gir henne en rose, men det er ikke av godhet. I stedet lyser konen en forbannelse over henne.Smerten fra rosens torner jaget gjennom Lucie. Den gamle kvinnen begynte med ett å messe med tonløs stemme mens hun stirret på Lucie med de isblå øynene sine. «I Satans navn jeg forbanner deg, for det var du som skulle ha vært i Hansines sted. Det var du som skulle ha dødd, ikke min datterdatter. Alle som står deg nær, alle som er deg kjær, vil rammes av ulykke. Du selv vil møte ensomhet, svik og tap i resten av din levetid.»

november ble 130 mennesker ble drept.. Det foregår en rekke spekulasjoner om at ting som skjer i vår verden i dag henger sammen med hendelser som går langt tilbake i tid. 46.

Vokterne tar opp jakten på skapningen, og oppdager at hun er utsatt for en gammel forbannelse. Kjøp 'Forbannelsen' av Frid Ingulstad fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202651756 Forbannelsen august.

RELATERTE BØKER