Fargelegg: Dyr og fantasi. Fargelegging for barn og voksne

Fargelegg: Dyr og fantasi. Fargelegging for barn og voksne En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,38 MB
FILNAVN
Fargelegg: Dyr og fantasi. Fargelegging for barn og voksne.pdf
ISBN
6845591527720

BESKRIVELSE

Ta del i den populære trenden med fargeleggingsbøker - kreativt og avslappende for barn og voksne. Slipp løs din kreativitet med sofistikerte fargeleggingsbøker fra Orage. De flytende linjene og svært detaljerte mønstrene på hver illustrasjon er opprettet slik at alle og enhver kan lage noe vakkert og beroligende. Ved å fokusere gjennom kreativitet kan de som synes det er vanskelig å finne sin indre kunstner bli møtt med en blank side. Det er ingen instruksjoner, ingen fasit og ingen behov for kostbart utstyr - leserne kan bare drodle og farge akkurat på den måten de ønsker for å skape sine unike og prektige kunstverk. Boken er svært populær i utlandet og har figurert på topplistene i England i mange uker.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Fargelegging for barn har mange fordeler, og de små kommer til å like muligheten til å fargelegge Noahs ark med mange ulike dyr i et flott fargespill. La barna dine lære om livet til Jesus: gi dem disse enestående tegninger til fargelegging og la dem uttrykke fantasien sin via et fantastisk, kristent fargespill. Finn frem farger eller tusjer og gi deg selv et friminutt hvor det eneste du trenger å tenke på er hvilken farge du skal velge.

Stress ned med tegning og fargelegging . 169,-På lager.

RELATERTE BØKER