Bygningsfysikk

Bygningsfysikk - Knut Jonas Espedal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Jonas Espedal
DIMENSJON
7,60 MB
FILNAVN
Bygningsfysikk.pdf
ISBN
9746417889956

BESKRIVELSE

"Hensikten med denne boka er at leserne skal få god innsikt i faget bygningsfysikk. Forfatteren har lagt stor vekt på å forklare hvordan tingene egentlig fungerer , med litt mindre matematikk og bruk av et noe enklere språk enn man vanligvis finner i fysikkbøker. Målet er at leserne ved å arbeide med boka, skal kunne tilegne seg en grunnleggende forståelse som de kan bygge videre på gjennom egne erfaringer. I 6. utgave er særlig kapittel 4 Varmeisolering, blitt betydelig omarbeidet. Bakgrunnen er nye og strengere forskriftskrav til varmeisolering (TEK 2017), samt at den viktige standarden NS 3031: Beregning av bygningers energiytelse Metode og data, er blitt totalt forandret. Forfatteren er sivilarkitekt og ansatt som førstelektor ved Institutt for industriell økonomi, risikostyring og planlegging (IØRP) ved Universitetet i Stavanger og har lang erfaring som praktiserende arkitekt."

Ved utsatt eksamen (kontinuasjonseksamen) kan skriftlig eksamen bli endret til muntlig eksamen. Bygningsfysikk. Viktige forhold knyttet til bygningsfysikk skal kontrolleres i tiltaksklasse 2 og 3, men bare i begrenset omfang.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Energibruk og bygningsfysikk Multiconsult har som første rådgiverselskap valgt å kombinere kompetanseområdene energibruk og bygningsfysikk - og vårt samlede fagmiljø er unikt i Norge.

RELATERTE BØKER