Å gå seg vill

Å gå seg vill - Rebecca Solnit | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rebecca Solnit
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
Å gå seg vill.pdf
ISBN
3088005362923

BESKRIVELSE

Den amerikanske forfatteren Rebecca Solnit er en av våre absolutt skarpeste nålevende essayister. Hun er en like stor fornøyelse å lese uansett tema, men i hennes ofte like politiske som litterære krøniker har hun en forkjærlighet for rommet og landskapet som omdreiningspunkt. I Å gå seg vill - en felthåndbok er det nettopp landskapet hun tar utgangspunkt i. Behovet for og lykken ved å miste orienteringsevnen i landskapet danner en metafor for nødvendigheten av å trø utenfor de oppmerkede stiene, de vante strukturene og den tvingende vanens overmakt,, et poeng som harmonerer godt med Solnits ofte radikale analyser av det moderne vestlige samfunnet. "Solnits nærvær, åpenhet og forståelse er vidunderlig, hun er som en generøs venn, bare mye smartere enn du selv. Dette er fantastisk lesing." Jenny Maria Nilsson, Helsingborgs Dagblad "Å gå seg vill er ikke en bok som coacher en inn på den rette veien eller viser hvordan man finner hjem. Tvert i mot er den en stimulerende og merkelig oppløftende forsvarstale for terra incognita, det vi overser, ikke vet, det uopplyste og tapte i historien." Pia Bergström, Aftonbladet

Første gang da jeg skulle høvle brødfjel til bestemor på Melløs skole, og siste gang har ikke kommet ennå. Tegninger til å gå seg vill i Refleks 1 og 2 , de første bøkene i et helt nytt læreverk i naturfag og samfunnsfag for barnetrinnet, er proppfulle av flotte og detaljrike tegninger av både mennesker, bymiljø, natur og dyr. Kjøp 'Å gå seg vill, en felthåndbok' av Rebecca Solnit fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788283830200 Definisjon av gå seg vill i Online Dictionary.

Vi har tatt en nærmere titt på noen utvalgte dietter. Skal du ned i vekt er det uansett energireduksjonen som er det viktigste - ikke kostsammensetningen. Det er enkelt å gå seg vill i algoritmeverden DEBATT: Uansett hvor flinke forskerne er, trenger de virkelig gode algoritmene store mengder data.

RELATERTE BØKER