50 måter å redde verden på

50 måter å redde verden på - Annicken Vargel | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annicken Vargel
DIMENSJON
5,93 MB
FILNAVN
50 måter å redde verden på.pdf
ISBN
1073433563256

BESKRIVELSE

"Jeg mener ikke at du skal gi bort alle pengene dine. Og jeg mener ikke at de som gjør det nødvendigvis er bedre mennesker enn andre. Men jeg beundrer dem som gjør noe. Det er ofte så små ting som skal til. Små ting som skaper store forandringer - om man gjør det alle sammen. Denne boka er fylt med femti forslag. Velg et av dem, tre, eller alle. Få en venn til å gjøre det samme. Nytter det ikke, sier du? Ikke slutt å ha tro på at du kan forandre verden."

september 2018. Ønsker du å hjelpe til med å redusere klimaendringene, men er usikker på hvor du skal starte? Med noen enkle grep kan du bidra med betydningsfulle handlinger i hverdagen. Kan du redde verden ved å spise annerledes? Line Elvsåshagen undersøker hvordan vi best kan ta vare på planeten vi bor på og dyra vi deler den med. Det er viktig å ta vare på miljøet, og det er viktig at alle bidrar.

Befolkningsøkningen var da på 3,3 % årlig. Da bodde der 17 millioner mennesker.

RELATERTE BØKER