Tyrkisk grammatikk

Tyrkisk grammatikk - Bernt Brendemoen, Even Hovdhaugen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bernt Brendemoen, Even Hovdhaugen
DIMENSJON
4,75 MB
FILNAVN
Tyrkisk grammatikk.pdf
ISBN
6363505438595

BESKRIVELSE

Den tyrkiske språkstrukturen er svært forskjellig fra den indo-europeiske, og en tyrkisk setning kan for oss fortone seg som en uløselig rebus, selv med de beste ordbøker som hjelpemiddel. Men språkstrukturen i tyrkisk kan også betraktes som en intellektuell utfordring fordi den representerer en annerledes måte å tenke på. Denne grammatikken som er den første tyrkiske grammatikken på et skandinavisk språk, retter seg i første rekke til studenter som vil studere tyrkisk ved universitetet, men den vil også være nyttig for tyrkiske elever som tar tyrkisk som C-språk i den videregående skolen. Videre vil den med utbytte kunne leses av folk som vil sette seg inn i en egen, spennende språkstruktur. Bernt Brendemoen er professor ved Institutt for kulturstudier og orientalske språk ved Universitetet i Oslo. Even Hovdhaugen er professor emeritus fra Universitetet i Oslo.

Eksamensspråk. Bortsett fra de oppgaver som skal besvares på tyrkisk, skrives eksamensbesvarelsene normalt på norsk (evt.

Kjøp boken Tyrkisk grammatikk av Bernt Brendemoen, Even Hovdhaugen (ISBN 9788270998852) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER